Tennissen met Kennissen – 1 april

Zaterdag 1 APRIL is het dan zo ver: de derde editie van het “tennissen met kennissen” toernooi. Vanaf 12 uur worden er spetterende, glorieuze, onvergetelijke, maar vooral heel gezellige “dubbels ” gespeeld op de tennisbanen van VBTO en de Polderpoort in de Broekpolder.

De finale zal om 18:30 uur gespeeld worden, waarna (na de ballen) het buffet om 19:00 uur “geserveerd” zal worden. Om het tennisfeest helemaal compleet te maken kan er daarna ook nog geborreld worden.
VBTO en de Polderpoort stellen hun banen belangeloos ter beschikking voor dit benefiettoernooi en de Polderpoort sponsort ook nog eens de ballen. TOPPERS.

Jij doet toch ook zeker mee? Het inschrijfgeld bedraagt €15,= pp. en dit bedrag gaat zoals jullie gewend zijn van ons voor 100% naar de kanker gerelateerde goede doelen van geDreven4SUC6. Als je gezellig mee snoept van het buffet zijn de kosten €25,=.pp.

Inschrijven kan via: gedreven4suc6@gmail.com Vermeld je naam, je tenniskwaliteit (beginner, liefhebber, pro) en of je ook gebruik maakt van het buffet. Verder kan je natuurlijk ook aangeven met wie je wil spelen en of je supporters meekomen die niet tennissen, maar wel mee willen eten van het buffet. Stuur een mail en alles komt goed,:)

Samen slaan we kanker van de baan af!!

 

Laat een reactie achter

Inloggen