Tennisbanen te huur

Tennisvereniging VBTO (Vereniging Beheer Tennispark Oranjepark) voorheen gehuisvest in ’t Hof, heeft nog enkele dagdelen een tennisbaan te huur. Al voor een seizoenprijs vanaf € 100,- kunnen vriendengroepen, collega’s of familieleden een eigen baan huren. Deel het huurbedrag door het aantal tennissers en voor weinig heb je elke week enkele uren een tennisbaan ter beschikking, zonder te hoeven wachten op je beurt of af te hangen.

 

VBTO is een kleine, gezellige tennisvereniging met twee Smashcourt-banen en uitstekende verlichting. De banen liggen bij De Polderpoort, in het groen van de Broekpolder. De vereniging heeft een gezellig clubhuis waar je geen bardienst hoeft te draaien, en waar je je eigen consumpties mee mag brengen.

Benefiettoernooi

Zondag 27 april is er een open benefiettoernooi voor de Daniel de Hoed kliniek. Ieder jaar in de derde week van juni vindt het VBTO-toernooi plaats. Tennissen vanaf 1 april? Of zin om mee te spelen aan een toernooi?  Neem voor meer informatie contact op met secretaris Hans den Hoedt via vbto2008@gmail.com of kijk op de website

www.vbto-vlaardingen.nl .

 

 

Laat een reactie achter

Inloggen