NIEUWSBRIEF

22e jaargang nr. 1
Juli 2022

Van het bestuur
Het zomerseizoen is in volle gang en we kunnen dit jaar weer zonder beperkingen van onze mooie banen en clubhuis gebruik maken.

Voordat het zomerseizoen van start ging hebben een trouw aantal leden op 26 maart tijdens de tuin-, opruim ochtend de banen en tuin en het clubhuis gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen. Tevens zijn onze banen machinaal bewerkt, waarbij het mos is verwijderd en de banen er weer tip top bijlagen. Om dit zo te houden vragen wij u na het tennissen altijd de banen te slepen.

Voor het resterende deel van het zomerseizoen willen wij als bestuur nog een aantal leuke activiteiten / evenementen organiseren, waarover later meer.

Wij wensen u allen verder een heel fijn zomer seizoen toe.

Mededelingen:
Familiebericht:
Op 29 juni 2022 ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid Jan van der Voorden op 73 jarige leeftijd is overleden. Wij hebben Antoinette en de rest van de familie veel strekte met dit verlies toegewenst.

Het bestuur:
Het bestuur is naarstig op zoek naar vrijwilligers die de technische commissie willen versterken. De technische commissie zorgt voor het onderhoud van de banen, het park en het clubhuis. !!! Wie wil deze nu al gezellige groep vrijwilligers helpen !!!

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers

Fietsen:
Wij hebben het verzoek gekregen om niet over het terras te fietsen van restaurant Sushi A20. Het hek aan de Fortunazijde is van s ’morgens 07.00 uur tot s ‘avonds 22.00 uur geopend en het verzoek is dan ook om via deze zijde het park op te fietsen.

Nieuwe sloten:
Na 22.00 uur is het hek aan de Fortunazijde gesloten en kan het park verlaten worden via het hek aan de zijde van restaurant Sushi A20. In dit hek is een nieuw slot geplaatst en alle “late” avond baan groepen hebben inmiddels de gelegenheid gehad om een nieuwe sleutel bij het bestuur op te halen, mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op.

Activiteiten / Evenementen

Extra tuinochtenden:

De beplanting rond onze tennisbanen en ons clubhuis groeit erg hard, we willen dan ook op 23 juli en 27 augustus iedereen vragen om van 10.00 tot 12.00 uur een paar uurtjes te helpen zodat alles er weer netjes bij ligt.

Weekend zwerfrecht AANBIEDING:

Het weekend zwerfrecht houdt in dat ieder lid voor een extra bijdrage het gehele zomerseizoen gebruik kan maken van de nog vrije blokken / in het weekend. Uiteraard geldt wel dat dit lid, lid moet zijn bij een groep die een baan huren. Als u nog wil deelnemen aan het weekend zwerfrecht kan dat nu nog voor EUR 12,50 voor de rest van het seizoen.

Ouder / Grootouder kind toernooi:

Dit jaar organiseren we op zondag 28 augustus 2022 het Ouder / Grootouder kind toernooi. Tijdens deze dag kunt u met uw (klein) kind leuke partijtjes spelen en voor de kleinere kinderen zullen andere leuke tennis gerelateerde activiteiten georganiseerd worden. Introducees zijn welkom.

Schrijf u nu in voor deze gezellige dag en beleef een gezellige dag met uw dochter zoon en/of kleinkind. Graag wel de leeftijd van uw (klein) vermelden. Mail naar vbto2008@gmail.com

VBTO tennistoernooi:

Ook dit seizoen willen we ons jaarlijkse VBTO tennistoernooi niet voorbij laten gaan. Dit toernooi staat gepland voor zaterdag 17 september 2022. Dus noteer alvast in jullie agenda.

Huren tennisbanen met vernieuwd clubhuis:
VBTO leden kunnen gedurende het zomerseizoen op zaterdagavond de 2 tennisbanen huren en gebruik maken van onze mooie accommodatie, voor het geven van een privé feestje, barbecue of privé-tennistoernooi etc.

Dit alles volgens de geldende VBTO huishoudelijke regels (zelf spullen kopen en na afloop alles afwassen/schoonmaken/opruimen en max. vijftig personen). De huurprijs bedraagt EUR 150,00 (excl. schoonmaakkosten). Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich melden bij het VBTO secretariaat.

Vrije banen:

Er zijn nog vrije banen te huur. Voor een actueel overzicht van de beschikbare banen wordt verwezen naar de pagina baan huren op de website. Heeft u interesse of kent u mensen die met hun groep willen komen tennissen, neem dan even contact op met een van de bestuursleden of met ons secretariaat.

Secretariaat VBTO:

Adreswijzigingen, opgeven van nieuwe leden, afmeldingen, baan huren, clubhuis huren etc. kunnen worden doorgegeven via e-mail: vbto2008@gmail.com.
Voor alle stukken, berichten en foto’s van evenementen en toernooi informatie kunt u naar onze
Website : www.vbto-vlaardingen.nl of naar
Facebook : www.facebook.com/vbtovlaardingen.

Roger, Charlot, Henry, Mark en Jochen

Laat een reactie achter

Inloggen