VBTO Toernooi 19 t/m 24 september

Beste leden,

LET OP: er stond op het formulier een foutieve sluitingsdatum, er staat donderdag 12 september 2017, dit moet zijn donderdag 14 september 2017.

Gezien de geweldige belangstelling voor de Lustrum-activiteiten in dit jaar, waarin we ons 40 jarig bestaan vieren, hopen we ook op een groot aantal deelnemers voor ons jaarlijkse tennistoernooi dat gehouden zal worden van dinsdag 19 september  t/m zondag 24 september 2017.

U kunt inschrijven in verschillende speelsterktes, het inschrijfformulier is per mail verstuurd naar alle leden. U kunt het ook hier downloaden. Daarnaast zijn er exemplaren van het inschrijfformulier op de baan aanwezig. Ook niet-leden kunnen deelnemen om hen te laten kennismaken met onze mooie tennisbanen en clubhuis. Kunt u geen tennispartner vinden, vul dan wel een inschrijfformulier in, dan proberen wij een partner voor u te vinden!

Tijdens het toernooi zal er dagelijks een heerlijke dagschotel bereid worden. De bar in ons clubhuis zal tijdens het toernooi elke avond geopend zijn.
Speelt u niet mee met het toernooi, dan bent u natuurlijk als toeschouwer van harte welkom. Ook kunt u de barcommissie helpen met het draaien van een bardienst.

De Lustrumcommissie heeft aangekondigd om tijdens de toernooiweek enkele activiteiten te organiseren. Zo zal er op vrijdagmiddag een Tennisclinic’ worden gegeven en op zaterdagavond een ‘Lustrum-feestavond’.  Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie van de Lustrumcommissie.

Beperkt gebruik van de tennisbanen tijdens het VBTO toernooi.
Het toernooi start op dinsdagavond 19 september a.s. om 18.00 uur.
Op dinsdag, woensdag, donderdag kunnen de huurders overdag tot 17.00 uur gewoon spelen op hun eigen baan.
Op vrijdagmiddag (22 september) en op zaterdag en zondag (23 en 24 september) kunnen de huurders geen gebruik maken van hun banen.

De Toernooicommissie

Inschrijfformulier VBTO toernooi september 2017

 

Laat een reactie achter

Inloggen