VBTO nieuwsbrief 26-09

Van de voorzitter
Het zomerseizoen 2013 nadert alweer zijn einde. Op 1 november start het winterseizoen. We hebben dit jaar gestaag verder gewerkt aan de verdere verfraaiing van ons mooie tennisparkje.
Zo is de lang gekoesterde wens van “eigen” baanverlichting in vervulling gegaan en hebben we betere verwarming in het clubhuis aangelegd. Daarnaast zijn we, dankzij onze trouwe groep van sponsorleden te weten: Bree’s New World, CM Staal, de Drie Kastelen Makelaardij, Henk Jan de Goede, Meerman en Mark Tigges in staat geweest het buiten meubilair te vernieuwen.
Allen hartelijk dank daarvoor!
Om de verfraaiing ook buiten door te kunnen zetten vraag ik graag u aandacht voor de tuinochtend op 5 oktober a.s.

Nieuwe lichtmasten geplaatst
Voor een betere verdeling van het kunstlicht over onze 2 tennisbanen werden in augustus 2 extra lichtmasten geplaatst. De bedieningsknop hiervoor is in ons clubhuis geïnstalleerd zodat we niet meer afhankelijk zijn van bediening vanuit de Polderpoort.
Speciale dank gaat uit naar Fonds Schiedam Vlaardingen die ons een flinke subsidie heeft toegezegd. Ook ontvingen wij een bijdrage van de Polderpoort. Dankzij deze bijdrages zijn we binnen het bedrag gebleven waarvoor het bestuur mandaat kreeg van de ledenvergadering.

Verwarming
Afgelopen week is er een goede verwarming in het clubhuis geïnstalleerd zodat we ook in de koude wintermaanden volop gebruik kunnen maken van ons clubhuis.

Tuinochtend
Mede dankzij de mooie zomer en de natte nazomer is onze ‘tuin’ flink uitgegroeid, maar ook het onkruid. Degenen die zin en tijd hebben, worden van harte uitgenodigd om op zaterdagmorgen 5 oktober a.s. niet alleen het onkruid te lijf te gaan maar staan ook tuin/baanonderhoud en het opruimen van terras en clubhuis op het programma. Neem svp zelf tuin/snoei gereedschap en tuinhandschoenen mee.
Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar in het clubhuis.

Wintertennis
De laatste speeldag van het zomerseizoen is donderdag 31 oktober a.s.
Gedurende het winterseizoen (1 november tot 1 april) kan er elke dag vrij gespeeld worden van zonsopgang tot ca. 21.00 uur. De vaste dagen/tijden van de zomerclubjes vervallen dus voor het wintertennis. De kosten bedragen € 25 p.p. voor het gehele winterseizoen.
Opgeven en betalen graag via uw Hoofdhuurder.
Attentie Hoofdhuurders: wilt u doorgeven wie van uw groep gebruik gaan maken van wintertennis via VBTO2008@gmail.com

Huren clubhuis
Op zaterdagavonden gedurende het zomerseizoen en op alle dagen gedurende het winterseizoen kunnen leden van VBTO het clubhuis huren (incl. 2 tennisbanen) voor het geven van een privé feestje, barbecue of privé-tennistoenooi etc.
Dit alles volgens de geldende VBTO huishoudelijke regels (zelf spullen kopen en na afloop alles afwassen/schoonmaken/opruimen). Voor de wintermaanden is er nu ook een goede verwarming in het clubhuis aanwezig.
Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich melden bij het VBTO secretariaat.

Huishoudelijke zaken
Alle leden worden verzocht mee te werken om het clubhuis schoon en opgeruimd te houden.
Neemt u alle lege flessen weer mee of indien dat niet lukt, kunt u het lege fust in de nieuw aangeschafte glascontainer gooien. Gooit u uw lege flessen aub niet bij het huishoudelijke afval weg.

Vrije banen
Voor het komend zomerseizoen zijn er vrije banen te huur op de volgende speeltijden:

– maandagmiddag (12.30-17.00 uur)
– dinsdagochtend/middag (9.00-12.30 uur en 12.30-17.00 uur en 17.00-20.30 uur )
– donderdagmiddag (12.30-17.00 uur)
– vrijdagavond (17.00-20.30 uur en 20.30-23.30 uur)
– zaterdagochtend/avond (9.00-12.30 uur en 20.30-23.30 uur)
– zondagmiddag/avond (17.00-20.30 uur en 20.30-23.30 uur)

Heeft u interesse of kent u mensen die met hun groep willen komen tennissen, neem dan svp
contact op met een van de bestuursleden of met het VBTO secretariaat.

Laat een reactie achter

Inloggen