NIEUW! Tennisles op VBTO

Vanaf 1 april is het mogelijk om tennisles te volgen op VBTO.
Hoe, wat, wanneer? Je leest er alles over in deze nieuwsbrief!

Wie zijn wij?

Laten we beginnen met ons voor te stellen… Wij zijn Tennisschool Mark van der Haven, inmiddels alweer 10 jaar actief als tennisschool in Rotterdam en omgeving. In een klein team werken we op diverse verenigingen, waar we les geven van beginner tot gevorderde speler. We vinden het belangrijk dat de tennisschool niet los staat van de vereniging, maar we samen kunnen kijken hoe we de leden het beste kunnen bedienen. Daarnaast spelen we ook graag in op de wens van de leden: waar de een groep meer behoefte heeft oefeningen in partij vorm en de ander juist de afwisseling zoekt. Bij VBTO maakten we kennis met een kleine, gezellige tennisvereniging met een mooie structuur – waar we graag onderdeel van worden!

Tennisles

Vanaf de start van het zomer seizoen bieden we in verschillende vormen tennisles aan.

1. Les in de bestaande blokken
Voor de huidige leden is er de mogelijkheid om in hun bestaande blokken tennisles te volgen. Tennisles kan vanaf 1 persoon tot de gewenste grootte. Bij een groepsgrootte groter dan 10 personen zullen we meerdere leraren inzetten.

Tarief € 40,00 per uur – dit bedrag kan men naar rato verdelen over de groepsgrootte.

Wanneer je een introducee mee wil nemen, dient de introducee lid te worden van VBTO voor € 25,00 voor het 1e jaar (bij een lesreeks van 5 weken, een toeslag van € 5,00 per les).

2. Donderdagavond = lesavond
Zowel nieuwe leden als bestaande leden kunnen donderdagavond tennisles volgen. Waarom lessen op donderdagavond? Ontmoet ook andere leden van VBTO en indeling op speelsterkte. Tevens kun je voor jezelf zo een extra trainingsmoment creëren, naast je reguliere blok in de week.

klik hier voor de prijzen voor tennisles


Tennis FIT!

Naast de reguliere tennislessen bieden we ook Tennis FIT aan: een leuke, gezellige en uitdagende work-out op de tennisbaan! Tennis FIT is een les waarin cardio en tennis oefeningen met elkaar afgewisseld worden.

Bij Tennis FIT werken we met een strippenkaart systeem, zo zit je niet elke week aan je les vast en kun je aansluiten wanneer het voor jou uitkomt.

Dag: zaterdag
Tijd: 09.00 – 10.00 uur
Kosten: € 30,00 voor 5 lessen (losse les € 7,50)

Fifty Fit ochtend

Op donderdagochtend introduceren we de Fifty Fit ochtend. Een ochtend waarin we tennisles combineren met vrij tennissen en we natuurlijk afsluiten met een bakkie!

Dag: donderdag
Tijd: 09.30 – 11:00
Kosten: € 37,50 voor 5 keer

Kennismaken

Om jullie allemaal kennis te laten met het aanbod, organiseren we op zaterdag 23 maart een kennismakingsochtend.

09.00 – 09.45 Tennis FIT
10.00 – 10.45 Kids tennisles
11.00 – 11.45 Volwassenen tennisles

Benieuwd naar ons aanbod, kom dan (gratis) kennis maken!

Inschrijven?

Inschrijven voor de tennisles kan via onze website of tijdens de kennismakingsochtend.  Inschrijven voor de Fifty Fit ochtend of Tennis Fit kan door ons een email te sturen met hierin de volgende gegevens:
– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
Wanneer je nog vragen hebt of specifieke wensen, bel of mail ons dan gerust!

Onze gegevens
Tennisschool Mark van der Haven
(e) info@tennisschoolmarkvanderhaven.nl
(t) 06-27309583
(w) www.tennisschoolmarkvanderhaven.nl
(fb) facebook.com/tennisschoolmarkvanderhaven

Inloggen