Corona update 15 december 2020

Beste leden van VBTO,

Onderstaande regels geldend voor de wintertennis leden

TENNIS MAG NOG MET 2 PERSONEN BUITEN OP EEN BAAN

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.

Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor VBTO

  •  Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennissen kan dus nog, maar alleen enkelspel.
  • Voor tennislessen zal Mark van der Haven een ieder informeren
  • Er worden geen officiele wedstrijden gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers zijn dicht.

Verder blijven alle maatregelen zoals min. 1,5 m afstand houden, handen wassen, niet komen als je ziek bent etc. van kracht: dus blijf alert! 

Het is jammer dat we niet meer mogen dubbelen maar laten we hopen dat het na 19 januari 2021 weer mag en dat we een mooi zomerseizoen tegemoet gaan!. 

We wensen jullie leuke enkel potjes toe en hou vol!

Met vriendelijke groet,

VBTO Bestuur

Inloggen