VBTO Toernooi 2019


Noteer alvast: 19 t/m 23 juni GezelligheidsToernooi VBTO

De laatste paar jaar hebben we het jaarlijkse VBTO toernooi in september gehouden. Omdat het weer in die maand wat onzeker is, heeft de toernooicommissie besloten om het toernooi dit jaar weer te organiseren in de oude vertrouwde week, te weten woensdag 19 juni tot en met 23 juni. We gaan er vanuit dat met de hogere kans op een lekker (avond)zonnetje nog meer mensen mee willen doen aan ons gezellige clubtoernooi.

 

Zaterdag voor 14 uur geen wedstrijden

We hebben diverse geluiden opgevangen dat het voor sommigen lastig is het hele weekend vrij te houden in verband met (halve) finales. Hier willen we graag gehoor aan geven door de zaterdag tot 14 uur vrij te houden. Hiermee kunnen we hopelijk wat meer ruimte bieden voor de mensen die graag mee willen doen maar die krap in hun tijd zitten.

 

Ook dit jaar gaan we er alles aan doen om goede poules te maken, waar mogelijk ook poules met alleen maar senioren. Geef bij aanmelding dus je voorkeur goed aan!

 

Gezelligheid gegarandeerd!

Verder heeft het toernooi het oude vertrouwde karakter met een goed gevulde bar, zelfgemaakte maaltijden ter plekke en genoeg leuke wedstrijden om van te genieten. We willen jullie dan ook van harte uitnodigen om 19 tot en met 23 juni alvast in je agenda te zetten. Binnenkort wordt het inschrijfformulier verspreid via de diverse media en kan het inschrijven beginnen! Zoek dus een partner uit en mocht je die niet kunnen vinden, schrijf je dan toch in, dan gaan wij voor je op zoek. Je kunt je als lid ook samen met een niet-lid inschrijven.

 

Met sportieve groet,

De toernooicommissie

Inloggen