Groot(ouder)kind toernooi – wat een feest

Het is al weer enige tijd geleden maar zeker niet vergeten!!
Wat hebben we een geweldige dag mogen beleven op ons mooie park met de allereerste editie van het groot(ouder)-kind toernooi.

 

We hadden prachtig weer en een hoop leuke en sportieve animo. De opkomst was boven verwachting en de toeschouwers volop aanwezig.

 

Na een gezellige warming-up onder leiding van onze voorzitter, werd er op beide banen “rond-de-tafel” gespeeld om de spieren nog verder los te maken.
Vervolgens werd de groep gesplitst in de allerkleinsten en de wat groteren.

 

de warming up
de warming up

De allerkleinsten hebben nog even heerlijk vrijblijvend onder begeleiding geoefend totdat de pannenkoeken te hard riepen vanaf de zijlijn. Daar is toen heerlijk van gesmikkeld!

 

Voor de groep iets gevorderden begon het toernooi toen pas echt. In vooraf ingedeelde speelschema’s werden spannende potjes gespeeld verspreid over 2 banen. Dit leverde heerlijke wedstrijden op met geweldig tennis en mooie uitslagen. Tennissen maakt hongerig dus tussen de wedstrijden door waren de pannenkoeken niet aan te slepen!

 

Uiteindelijk zijn alle punten bij elkaar opgeteld en is de officiele stand bekend gemaakt, maar de uiteindelijke winnaars waren we natuurlijk allemaal!

 

een gezellig terras
een gezellig terras

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar inzet om dit tot een geweldig succes te maken. Uiteraard ook grote dank aan alle spelers – groot en klein – en de vele toeschouwers die dit tot een hele mooie dag hebben gemaakt. Wij kijken in ieder geval uit naar de volgende editie!

 

Het bestuur
Roger, Henry, Charlot, Jochen en Mark

Bekijk de foto’s hier

Inloggen