Baan huren

Tennisbanen te huur bij VBTO Broekpolder Vlaardingen

Tennisvereniging VBTO in de Vlaardingse Broekpolder heeft nog enkele dagdelen een tennisbaan te huur. Voor een seizoenprijs tussen € 100,- en € 415,- * kunnen vriendengroepen, collega’s of familieleden een eigen baan huren. Deel het huurbedrag door het aantal tennissers en voor weinig heb je elke week enkele uren een tennisbaan ter beschikking.

VBTO (Vereniging Beheer Tennispark Oranjepark) is een kleine, gezellige tennisvereniging met twee Smashcourt-banen en uitstekende verlichting. De banen liggen bij De Polderpoort, in het groen van de Broekpolder. De vereniging heeft een gezellig clubhuis waar je geen bardienst hoeft te draaien, en waar je je eigen consumpties mee mag brengen.

VBTO bestaat al lang. De vereniging is opgericht in het ’t Hof / Oranjepark, onderaan de watertoren. Vanwege woningbouwplannen op die locatie verhuisden de banen in 2008 naar de Broekpolder. Daar werden twee Smashcourt-banen aangelegd en een eigen clubhuis gebouwd. Ieder jaar in de derde week van september vindt het VBTO-clubtoernooi plaats. Tennissen vanaf 1 april? Hier staat een overzicht van de beschikbare dagdelen. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat via vbto2008@gmail.com of 06-51516886

* Naast baanhuur zijn per persoon nog eenmalige kosten voor entree, € 25,-, en jaarlijkse lidmaatschapskosten van € 10,- van toepassing.

Schema baanverhuur

 

Contact
Secretariaat
E-mail: vbto2008@gmail.com
Tel: 06-51516886
Facebook